Skiferie i

Skiferie i Wagrain – det perfekte skiferie-paradis

Wagrain i Østrig er et fantastisk rejsemål for skiløbere og vintersportsentusiaster.

Byen er beliggende i Salzburg-regionen, et idyllisk alpebyområde, der tilbyder fantastiske rammer om en uforglemmelig skiferieoplevelse.

De nærliggende bjergkæder som Grießenkareck og Grafenberg leverer fremragende skiløbsmuligheder med forskellige sværhedsgrader.

Området byder på et omfattende netværk af pister og liftsystemer, der passer til både begyndere og erfarne skiløbere, voksne som børn. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, vil du finde udfordringer og sjov på de velpræparerede pister.

Læs mere om Vinter i Wagrain

Den populære skiferie destination

Den populære skiferie destination

Wagrain er en populær destination for afholdelse af den perfekte skiferie. Hvis man rejser med familien, er området ligeledes et ideelt valg.

Byen har flere børnevenlige faciliteter, herunder skiskoler og børneområder på pisterne. De små kan have det sjovt og lære at stå på ski i sikre og indbydende omgivelser.

Wagrain byder på 350 kilometer pister. Med adgang til det enorme Ski Amadé-område, der dækker 5 regioner og strækker sig over hele 25 skisportssteder og 760 kilometer pister, er Wagrain en drømmedestination for skientusiaster i alle aldre og færdighedsniveauer.

Andre aktiviteter end ski

Wagrain byder på en bred vifte af spændende vinteraktiviteter og seværdigheder, for hele familien. Der er mulighed for masser af sjov i sneen, udover at stå på ski.

Det kan være, at man vil udfordres f.eks. på snowboard, kælk, skøjter, curling eller udforske den betagende natur på snesko.

For dem, der ønsker at slappe af og forkæle sig selv, er der wellnesscentre og spa-faciliteter i Wagrain, hvor du kan lade op efter en lang dag på ski. Nyd en beroligende massage eller slap af i saunaen og føl dig forynget og afslappet.

Læs mere om de forskellige aktiviteter

Andre aktiviteter end ski

Afterski Wagrain

Når solen går ned over de sneklædte bjerge og skidagen er slut, begynder festen i Wagrain. Få en uforglemmelig afterski oplevelse med masser af musik, drinks og hyggeligt selskab.

Diverse afterski-barer er kendte for deres energiske atmosfære og livlige musik. Uanset om man er til de nyeste hits eller klassiske afterski-hymner, vil DJ's og livebands få alle til at danse og synge med.

Uanset om man er til de nyeste hits eller klassiske afterski-hymner, vil DJ's og livebands få alle til at danse og synge med.

En af de mest populære steder er "Kuhstall", der er kendt for en bred vifte af musikgenrer, der spænder fra moderne hits til traditionel østrigsk musik.

Restauranter og cafeer

Restauranter og cafeer

Byen byder på autentiske østrigske restauranter og hyggelige cafeer.

Der er mulighed for lokale specialiteter samt traditionelle og internationale retter.

Nyd en varm drik, en god østrigsk øl eller et glas af regionens skønne vine.

Skilejlighed Wagrain

Ønsker man at leje en hyggelig skilejlighed til skiferien, er vores ferielejlighed et rigtig godt valg.

Man får mulighed for at bo i en hyggelig og rummelig lejlighed på 87 kvm, med plads til hele familien.

Der er 8 sovepladser, køkken/alrum/stue, 2 badeværelser, en stor terrasse, parkeringsplads i kælderen og opvarmet skistald, som ligger i bygningen. Lejligheden er beliggende tæt på alt lige fra skibus, lift, restauranter og indkøb.

Læs mere om lejligheden

Pris på udlejning af skilejlighed i Wagrain til skiferie

Prisen på leje af lejligheden afhængig af hvilke uger, man booker.

Se vores priser vinter og priser sommer.

Booking af lejlighed

Hvis du ønsker at booke lejligheden til skiferien eller har spørgsmål, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Wagrain er det bedste valg til afholdelse af en aktiv skiferie for hele familien.

    Skriv til Obauer Top 4

    Send os en besked med booking forespørgsel eller spørgsmål. Vi svarer hurtigst muligt.